Mascot
Title
Search: Keyword:
  Class Schedule  


                 

4th Grade Master Schedule 2017-2018

Homeroom

7:50 – 8:50

8:50 – 9:40

9:40 – 10:30

10:30 – 11:10

11:10 – 11:50

11:50 – 12:50

12:50 – 1:50

1:50 - 2:50

Dawkins (4A)

Math Remediation

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

4A

Math Remediation

(60 min.)

4E

Math Remediation

(50 min.)

4E

Activity

(50 min.)

4E

Math Remediation

10:30 - 10:40

(10 min.)

 

ALS

10:40 - 11:10

(30 min.)

4E

Lunch

11:10 – 11:35

(25 min.)

 

Recess (A-B-I)

11:35 – 11:50

(15 min.)

4B

Math Remediation

(60 min.)

4C

Math Remediation

(60 min.)

4D

Math Remediation

(60 min.)

 

Floyd (4B)

Math

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

 

4B

Math

(60 min.)

4C

Math

(50 min.)

4C

Activity

(50 min.)

 

4C

Math

10:30 - 10:40

(10 min.)

 

ALS

10:40 - 11:10

(30 min.)

4C

Lunch

11:10 – 11:35

(25 min.)

 

Recess (A-B-I)

11:35 – 11:50

(15 min.)

4D

Math

(60 min.)

4A

Math

(60 min.)

4E

Math

(60 min.)

Bruce (4C)

RI

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

4C

RI

(60 min.)

4D

RI

(50 min.)

4D

Activity

(50 min.)

 

4D

RI

10:30 - 10:40

(10 min.)

 

ALS

10:40 - 11:10

(30 min.)

4D

Lunch

11:10 – 11:35

(25 min.)

 

Recess (A-B-I)

11:35 – 11:50

(15 min.)

4A

RI

(60 min.)

4E

RI

(60 min.)

4B

RI

(60 min.)

Hunt (4D)

Reading Remediation

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

4D

Reading Remediation

(60 min.)

4A

Reading Remediation

(50 min.)

4A

Activity

(50 min.)

4A

Reading Remediation

10:30 - 10:40

(10 min.)

 

ALS

10:40 - 11:10

(30 min.)

4A

Lunch

11:10 – 11:35

(25 min.)

 

Recess (A-B-I)

11:35 – 11:50

(15 min.)

4E

Reading Remediation

(60 min.)

4B

Reading Remediation

(60 min.)

4C

Reading Remediation

(60 min.)

Smith (4E)

RL

(15 min.)

7:35 – 7:50

4E

RL

(60 min.)

4B

RL

(50 min.)

4B

Activity

(50 min.)

4B

RL

10:30 - 10:40

(10 min.)

 

ALS

10:40 - 11:10

(30 min.)

4B

Lunch

11:10 – 11:35

(25 min.)

 

Recess (A-B-I)

11:35 – 11:50

(15 min.)

4C

RL

(60 min.)

4D

RL

(60 min.)

4A

RL

(60 min.)

Swanson

Sped

4D - Hunt

Reading Remediation

(60 min.)

 

4D - Bruce

RI

(50 min.)

4D - Bruce

Activity

(50 min.)

 

4D - Bruce

RI

10:30 - 10:40

(10 min.)

 

ALS

10:40 - 11:10

(30 min.)

4D - Bruce

Lunch

11:10 – 11:35

(25 min.)

 

Recess (A-B-I)

11:35 – 11:50

(15 min.)

4D - Floyd

Math

(60 min.)

4D - Smith

RL

(60 min.)

 

4D – Dawkins

Math Remediation

(60 min,)

Rev. 6/20/17                 ALS=Advanced Learning Seminar                    ABI=Activity Based Instruction

 

 

 

5th Grade Master 5th Grade Master Schedule 2017-2018Schedule 2017-2018

Homeroom

7:50 – 8:50

8:50 – 9:40

9:40 – 10:40

10:40 – 11:10

11:10 – 11:40

11:40 – 12:20

12:20 – 12:50

12:50 – 1:50

1:50 - 2:50

Hale (5A)

Math

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

5A

Math

 

5A

Activity

5B

Math

5B

ALS

5C

Math

5C

Lunch

(25 min.)

11:50 – 12:15

 

Recess (A-B-I)

(15 min.)

12:15 – 12:30

5C

Math

(Cont’d)

5E

Math

 

5D

Math

 

 

2:50 – 3:00

Break

And

Dismissal

 

Minnix (5B)

Math Remediation

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

 

5B

Math Remediation

 

5B

Activity

5C

Math Remediation

 

5C

ALS

5E

Math Remediation

 

5E

Lunch

(25 min.)

11:40 – 12:05

 

Recess (A-B-I)

(15 min.)

12:05 – 12:20

5E

Math Remediation

(Cont’d)

 

 

5D

Math Remediation

5A

Math Remediation

 

 

2:50 – 3:00

Break

And

Dismissal

Smith (5C)

RI

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

5C

Social Studies

(RI)

5C

Activity

5E

Social Studies

(RI)

5E

ALS

5D

Social Studies

(RI)

5D

Lunch

(25 min.)

11:40 – 12:05

 

Recess (A-B-I)

(15 min.)

12:05 – 12:20

5D

Social Studies

(RI)

(Cont’d)

5A

Social Studies

(RI)

5B

Social Studies

(RI)

 

2:50 – 3:00

Break

And

Dismissal

Nathaniel Ferguson (5D)

RL

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

5D

ELA Reading

and Writing

5D

Activity

5A

ELA Reading

and Writing

5A

ALS

5B

ELA Reading

and Writing

 

5B

Lunch

(25 min.)

11:40 – 12:05

 

Recess (A-B-I)

(15 min.)

12:05 – 12:20

5B

ELA Reading

and Writing

(Cont’d)

5C

ELA Reading

and Writing

5E

ELA Reading

and Writing

 

2:50 – 3:00

Break

And

Dismissal

LeSure (5E)

Science

(15 min.)

7:35 – 7:50

5E

Science

5E

Activity

5D

Science

5D

ALS

5A

Science

5A

Lunch

(25 min.)

11:50 – 12:15

 

Recess (A-B-I)

(15 min.)

12:15 – 12:30

5A

Science

(Cont’d)

5B

Science

5C

Science

 

2:50 – 3:00

Break

And

Dismissal

Hill

Sped

5D

ELA Reading

and Writing

5D

Activity

5D - LeSure

Science

5D - LeSure

ALS

5D

Social Studies

(RI)

5D -

Lunch

(25 min.)

11:40 – 12:05

 

Recess (A-B-I)

(15 min.)

12:05 – 12:20

5D

Social Studies

(RI)

(Cont’d)

5D

Math Remediation

5D - Hale

Math

 

2:50 – 3:00

Break

And

Dismissal

Rev. 6/20/17                 ALS=Advanced Learning Seminar                    ABI=Activity Based Instruction

 

 

 

6th Grade Master Schedule 2017-2018

Homeroom

7:35 – 7:50

Period 1

7:50 – 8:45

Period 2

8:45 – 9:55

Period 3

9:55 – 11:10

Period 4

11:10 – 11:40

Period 5

11:40 – 12:25

Period 6

12:25 – 1:40

Period 7

1:40 – 3:00

High (6A)

Math

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

6A

Activity

50 minutes

7:50 - 8:40

 

Transitional Break

5 minutes

8:40 - 8:45

6A

Math

70 minutes

8:45 - 9:55

 

 

6B

Math

70 minutes

9:55 – 11:05

 

Transitional Break

11:05 - 11:10

5 minutes

6B

ALS

30 minutes

 

6B

Lunch

25 minutes

11:40 – 12:05

Recess ABI

15 minutes

12:05 - 12:20

 

Transitional Break

5 minutes

12:20 – 12:25

6C

Math

70 minutes

12:25 – 1:35

 

Transitional Break

5 minutes

1:35 – 1:40

 

6D

Math

70 minutes

1:40 – 2:50

 

ABI

10 Minutes

2:50 - 3:00

Mason (6B)

Math Remediation

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

 

6B

Activity

50 minutes

7:50 - 8:40

 

Transitional Break

5 minutes

8:40 - 8:45

6B

Math Remediation

70 minutes

8:45 - 9:55

 

6C

Math Remediation

70 minutes

9:55 – 11:05

 

Transitional Break

11:05 - 11:10

5 minutes

6C

ALS

30 minutes

 

6C

Lunch

25 minutes

11:40 – 12:05

Recess ABI

15 minutes

12:05 - 12:20

 

Transitional Break

5 minutes

12:20 – 12:25

6D

Math Remediation

70 minutes

12:25 – 1:35

 

Transitional Break

5 minutes

1:35 – 1:40

 

 

 

6A

Math Remediation

70 minutes

1:40 – 2:50

 

ABI

10 Minutes

2:50 - 3:00

Waller (6C)

RI

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

6C

Activity

50 minutes

7:50 – 8:40

 

Transitional Break

5 minutes

8:40 - 8:45

6C

Science/SS/ Health

70 minutes

8:45 – 9:55

6D

Science/SS/ Health

70 minutes

9:55 – 11:05

 

Transitional Break

5 minutes

11:05 – 11:10

6D

ALS

30 minutes

 

6D

Lunch

25 minutes

11:40 – 12:05

Recess ABI

15 minutes

12:05 - 12:20

 

Transitional Break

5 minutes

12:20 – 12:25

6A

Science/SS/ Health

70 minutes

12:25 – 1:35

 

Transitional Break

5 minutes

1:35 – 1:40

6B

Science/SS/ Health

70 minutes

1:40 – 2:50

 

ABI

10 Minutes

2:50 – 3:00

McNeil (6D)

RL

ABI

(15 min.)

7:35 – 7:50

6D

Activity

50 minutes

7:50 – 8:40

 

 

Transitional Break

5 minutes

8:40 - 8:45

6D

Reading

45 minutes

8:45 - 9:30

 

Language Arts

25 minutes

9:30 - 9:55

 

6A

Reading

45 minutes

9:55 - 10:40

 

Language Arts

25 minutes

10:40 - 11:05

 

Transitional Break

5 minutes

11:05 – 11:10

6A

ALS

30 minutes

 

6A

Lunch

25 minutes

11:40 – 12:05

Recess ABI

15 minutes

12:05 - 12:20

 

 

Transitional Break

5 minutes

12:20 – 12:25

6B

Reading

45 minutes

12:25 - 1:10

 

Language Arts

25 minutes

1:10 - 1:35

 

Transitional Break

5 minutes

1:35 – 1:40

6C

Reading

45 minutes

1:40 - 2:25

 

Language Arts

25 minutes

2:25 - 2:50

 

ABI

10 Minutes

2:50 – 3:00

 

Sped

6D - McNeil

Activity

50 minutes

7:50 – 8:40

 

 

Transitional Break

5 minutes

8:40 - 8:45

6D - McNeil

Reading

45 minutes

8:45 - 9:30

 

Language Arts

25 minutes

9:30 - 9:55

 

6D

Science/SS/ Health

70 minutes

9:55 – 11:05

 

Transitional Break

5 minutes

11:05 – 11:10

6D

ALS

30 minutes

 

6D

Lunch

25 minutes

11:40 – 12:05

Recess ABI

15 minutes

12:05 - 12:20

 

Transitional Break

5 minutes

12:20 – 12:25

6D

Math Remediation

70 minutes

12:25 – 1:35

 

Transitional Break

5 minutes

1:35 – 1:40

 

6D

Math

70 minutes

1:40 – 2:50

 

ABI

10 Minutes

2:50 - 3:00

Rev. 6/20/17                 ALS=Advanced Learning Seminar                    ABI=Activity Based Instruction              

Page Bottom